Saturday, April 13, 2024
English (UK)Shqip (AL)
 
Rezervo Online dhoma

Our suit room

DSC00715

Our twin room

DSC00631

Our double room

DSC00626

Pub Piaca

Restoranti vjen me nje shije te vecante te kuzhines tradicionale shqiptare gjithashtu dhe asaj italiane, nuk ngelur pa permendur bari veror dhe taraca qe ofrojne nje pamje te mrekullueshme te peisazhit te ktij qyteti. Ne ambjentet e hotel Piazza ne katin nentoke ju do te gjeni dhe pub piazza per te apasionuarit e oreve te vona dhe muzikes.

Hotel Piaca - Peshkopi Hotel Piaca - Peshkopi

Hotel Piaca - Peshkopi Hotel Piaca - Peshkopi

Hotel Piaca - Peshkopi Hotel Piaca - Peshkopi

Hotel Piaca - Peshkopi Hotel Piaca - Peshkopi

Hotel Piaca - Peshkopi Hotel Piaca - Peshkopi

Hotel Piaca - Peshkopi Hotel Piaca - Peshkopi

Hotel Piaca - Peshkopi Hotel Piaca - Peshkopi

Hotel Piaca - Peshkopi Hotel Piaca - Peshkopi

Hotel Piaca - Peshkopi Hotel Piaca - Peshkopi

Hotel Piaca - Peshkopi Hotel Piaca - Peshkopi

Hotel Piaca - Peshkopi Hotel Piaca - Peshkopi

Hotel Piaca - Peshkopi Hotel Piaca - Peshkopi

Hotel Piaca - Peshkopi Hotel Piaca - Peshkopi

Contact us

  • Add: Address: 1000 - Diber - Peshkopi - Albania - Hotel PIAZZA
  • Tel: +355 218 24 616
  • Mobile: +35569 6741378

Gallery Photo

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Address: 1000 - Diber - Peshkopi - Albania - Hotel PIAZZA 
Tel: +355 218 24 616 | Mobile: +35569 6741378 | Email: info@hotelpiazza.al